- Autobag Pace Setter PS 125 One Step™® -
Masina de ambalat PS125, dar echipata cu imprimanta             

Sistemul PS125™ One Step dispune suplimentar, fata de masina PS125™, de o imprimanta PI412™ integrata. 
Prin urmare cu ajutorului sistemul PS125™ One Step fiecare pachet (punga) poate fi personalizat individual prin imprimarea directa de grafice, texte sau coduri de bare, operatia avand loc anterior operatiei de alimentare a pungii cu bunul de ambalat. Astfel orice alte operatii de aplicare etichete devin inutile. Capul de imprimare
rabatabil este usor de manevrat/ intretinut, iar soft-ul optional ce poate fi pus la dispozitie simplifica/ inlocuieste alte metode de realizare etichete.

Masina ambaleaza pana la 15 pachete/ minut, iar cotele de gabarit sunt ceva mai mari decat la PS125™datorita extinderii cu imprimanta.

Nu necesita de asemenea  instalatie de aer comprimat, lucreaza silentios fiind dotata cu o serie de componente electronice de reglare/ control ce asigura de asemenea o exploatare silentioasa. Este portabila, prin urmare usor de transportant dintr-un spatiu in altul si reprezinta o solutie ideala de etichetare directa si ambalare loturilor mici pana la medii.

Masina PS125™OneStep este facila in utilizare si dispune de display-uri prietenoase, unul ptr. control masina, celalalt de control imprimanta,  prin intermediul carora se asigurat accesul la toti parametrii de functionare.

Permite de asemenea stocarea diferitelor job-uri de ambalare. Furnizeaza in orice moment toate datele si analizele de stare a sistemului. Dispune de o masa –suport rotativa prevazuta cu dispozitiv AutoThread™, ce asigura o deservire ergonomica a masinii si permite schimbarea rapida a rolei de pungi. 

Pungile de pe rola sunt preluate/contorizate automat, alimentarea bunului de ambalat se face manual  dupa care , functia “Push-to-Seal ™” asigura lipirea acestora. Sigilarea prin lipire poate fi comandata de la clapeta de mana, de la pedala de picior sau poate fi setata pe complet automat, functie de job-ul predefinit si viteza cu care se lucreaza.

Prin utilizarea de pungi Autobag predeschise la rola, cu
latimi de pana la 265 mm si lungimi de pana la 450 mm atat masina - PS125™ - cat si versiunea aceasta extinsa -     PS125™ One Step -  reprezinta solutii de ambalare simple si eficiente din punct de vedere al costurilor.


Video PS125&PS125 OneStep        


Avantaje:

  • imprimarea direct pe punga, la rezolutie ridicata, de grafice, texte, si coduri de bare

  • cap de imprimanta rabatabil ce asigura o intretinere/ mentenanta facila
  • sistemul de ambalare complet electronic nu necesita aer comprimat
  • constructia compacta a masinii perfect adecvata loturilor de ambalare mici si mijlocii
  • masa – suport rotativa si dispozitivul AutoThread™ permit o facila alimentare  si schimbare a rolelor de pungi
  • zona de incarcare si bara mobila de sigilare imbunatatesc flexibilitatea in alimentare si cresc siguranta in utilizare
  • posibilitatea de a opta intre sigilarea comandata manual sau automat
  • setarea/ salvarea diverselor job-uri de ambalat, ce pot fi accesate/ rulate ulterior
  • display-uri afisare prietenoase
  • facilitate “on-bord” de diagnoza a sistemului simplifica mentenanta si creste productivitatea.