03 Noiembrie 2011

Am devenit distribuitor exclusiv pentru Romania al firmei americane Automated Packaging Systems - inventatorul si dezvoltatorul pungilor predeschise la rola si a masinilor/ sistemelor ce lucreaza cu acest tip de ambalaj.

Automated Packaging Systems ofera, incepand din anul 1962, solutii de ambalare la un inalt nivel de calitate al produselor si service-ului.

Sediul principal al societatii se afla in Streetboro - Ohio. Peste 30.000 de masini instalate in intrega lume, atesta si confirma renumele de lider mondial in productia de tehnica de ambalare marfuri/produse de mici dimensiuni cat si in productia de pungi predeschise - la rola.

 
 
Societatea, cu 850 angajati, este activa atat in America de Nord, America Latina, Asia cat si in Europa. In Europa detine de asemenea o unitate de productie si resp. o multitudine de filiale proprii.
 
 

 

S.C. Axa Design S.R.L.  este societate romana cu capital integral romanesc. A fost infiintata in anul 2002 de catre asociatii si administratorii actuali d-na D. Zatreanu si dl. C-tin Petrache.

 
 
 
 
 
Scopul infintarii l-a reprezentat derularea de activitati in domeniul serviciilor de publicitate si respectiv de comercializare obiecte promotionale.

De la momentul infintarii si pana in 2008 societatea este mentinuta, la activitate redusa, actionarii societatii fiind implicati in alte proiecte individuale. Incepand cu septembrie 2008 unul dintre asociati se dedica in totalitate activitatii in cadrul  S.C. Axa Design SRL, iar din martie 2009 firma se axeaza cu preponderenta pe comercializarea de ambalaje flexibile, pungi si sacose din plastic si ocazional ambalaje din hartie. Momentan Axa Design SRL detine mai multe magazine on -line de profil.

 

 
 
 
Incepand din noiembrie 2011 S.C. Axa Design S.R.L. devine distribuitor exclusiv pentru Romania al firmei americane Automated Packaging Systems - inventatorul si dezvoltatorul pungilor predeschise la rola si a masinilor/ sistemelor ce lucreaza cu acest tip de ambalaj.
 
 

Derularea activitatii din Romania are loc cu sprijinul filialei Automated Packaging Systems din Germania , in colaborare cu care va punem la dispozitie masini de ambalat, ambalaje si solutii tehnice personalizate, care sa raspunda nevoilor d-voastra privind ambalarea.
Produsele firmei Automated Packaging Systems sunt executate si inregistrate sub marca Autobag®. Printre acestea gasiti o multitudine de masini si sisteme de ambalat inovative precum si pungile necesare, toate fiind executate in unitatile de productie din SUA si Anglia.