Masinile oferite folosesc pungile Autobag® predeschise, in lant- la rola si respectiv pungile SidePouch® in lant - la cutie, toate acestea fiind produse de firma  Automated Packaging Systems (APS).

Firma este de altfel inventatorul si dezvoltatorul acestor tipuri de pungi. Pungile sunt realizate din diverse folii de plastic ale caror caracteristici si particularitati permit utilizarea acestor ambalaje flexibile in cele mai diverse domenii de activitate unde se desfasoara procese de ambalare.

Rezistenta fizica, gradul de transparent sau de opacitate, rezistenta la razele ultraviolete, efectul de bariera (protectia continutuluii ambalat de umiditate, la coroziune) sunt numai o parte din caracteristicile acestor folii.

 
Tipuri de folie din care sunt confectionate
pungile Autobag si/sau SidePuch 
 
 

Pentru a va asigura ca optati pentru ambalajul cel mai potrivit, rugam aveti in vedere tipul materialului, caracteristicile si modelul pungii.

Oferim o gama larga de modele si tipodimensiuni de pungi, executate din folii uzuale sau cu proprietati speciale, din care puteti selecta ambalajul cel mai potrivit nevoilor d-voastra.
 
Tipuri de folie - pungi,  dupa domeniul de aplicabilitate  
 
 

 

 
Pungile sunt certificate ISO 9001/2000 si corespund si celor mai inalte standarde de calitatea impuse de asociatiile internationale ce activeaza in domeniul ambalajelor flexible.

Unitatile de productie din America si Europa asigura stocuri permanente de ambalaje standard, astfel incat sa va putem livra cat mai repede posibil.

Pungi Autobag, la rola
 
Pungile Autobag la rola sunt concepute sa fie utilizate strict pe masinile noastre de ambalat, seria AB sau PS.
Pungile sunt predeschise, prinse in ele in lant, in cadrul unei role. Asadar livrarea pungilor Autobag se face doar la rola.

 
 
 
Pungi Side Pouch, la cutie
 
Pungile SidePouch la cutie sunt concepute sa fie utilizate strict pe masinile noastre de ambalat FAS SPrint.
Pungile SidePouch sunt de asemenea predeschise, prinse in lant, dar spre deosebire de precedentele, acestea sunt ambalate la cutie.  Asadar livrarea pungilor SidePouch se face doar la cutie.

IM. CUTIE